Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Ikona Přehrát video
  • Ovesné sušenky s jablky bez cukru
  • Autor článku
    Cecilie Jilkova

Ovesné sušenky s jablky bez cukru

Na 2 plechy sušenek:

Vločky pomeleme v mlýnku nebo výkonném mixéru na hrubší mouku. Smícháme s jogurtem, kefírem, medem, xylitolem a najemno nastrouhanými jablky. Jablka můžeme strouhat včetně slupek. 6 PL rozinek a čokoládu bez cukru nasekáme, část nasekané čokolády ponecháme stranou na ozdobu a zbytek čokolády a nasekané rozinky vmícháme do těsta. Zbylé 2 PL celých rozinek také ponecháme stranou.

Troubu předehřejeme na 180°C. Plech vyložíme pečicím papírem. Lžící nabíráme těsto a tvoříme na plechu hromádky. Každou hromádku ozdobíme třemi rozinkami nebo kousky čokolády. Pečeme na 180°C asi 45-50 minut. Necháme vychladnout na mřížce. Hotovo!

  • Autor článku
    Cecilie Jilkova

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 Kč
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods