Pizza bez lepku

Na menší pizzu pro dvě osoby:
○ 125 g mouky Jizerky
○ 150 g bio jogurtu
○ 1 bio vejce
○ 1 prášek do pečiva bez fosfátů
○ 1/2 rajčatové omáčky Toscana
○ cherry rajčátka
○ bio nakládaná kukuřice
○ olivy dvou barev
○ oregano
○ rukola
Z mouky, jogurtu, vejce a prášku do pečiva si připravíme lepivé těsto, které zlehka rozetřeme na pečicí papír na plechu. Snažíme se, aby byla vrstva rovnoměrná. Poté potřeme rajčatovou omáčkou. Tato omáčka je už perfektně ochucená, takže pizza bude opravdu vynikající. Na tento rajčatový podklad klademe přísady dle chuti. Já jsem použila červená a žlutá cherry rajčátka, černé a zelené olivy a kukuřici.
Nakonec posypeme špetkou oregana. Dáme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme přibližně 20 až 30 minut, dokud okraje pizzy nezezlátnou, ale ne tak dlouho, aby zhnědly. Před podáváním posypeme rukolou. Hotovo!